Plomes a la llimona amb cebes de primavera

Ingredients

  • 5 dl de crema
  • 1 llimona ecològica, pela ratllada i suc
  • Sal i pebre
  • 400 grams de plomes o una altra pasta
  • 1 ram de cebes de primavera, tallades en anells fins
  • ½ remet d'alfàbrega

4 racions

Elaboració

Redueix la crema amb la pell de llimona a la meitat.
Afegeix suc de llimona, i assaona al gust.
Sofregeix a foc lent les cebes, retira i reserva.
Cuina la pasta, en aigua salada bullent, fins que estigui al dente, escorre.
Barreja amb la salsa, la pasta, les cebes de primavera fregides i l'alfàbrega.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1272 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: