Amanida de formatge i cervelat

Ingredients

  • 200 grams de formatge Ementaler
  • 2 salsitxes-cervelat
  • 1 remet de cibulet
  • ½ remet de raves
  • 3 cogombres en vinagre
  • 1 à 2 cebes vermelles
  • 2 cullerades de vinagre de vi blanc
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de mostassa
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Talla les cervelat i el formatge a tires fines.
Neteja els raves i talla a rodelles fines.
Talla els cogombres a rodelles i després talla les rodelles a tires.
Pela les cebes i talla a tires fines.
Posa tot en un bol i reserva.
Renta el cibulet, asseca i talla a rodelles fines.
Barreja el vinagre amb l'oli, la mostassa, la sal i el pebre i incorpora les rodelles de cibulet.
Agrega la salsa en el bol que has posat les verdures.
Deixa reposar a la nevera com a mínim 1 hora, a fi que es barregin bé les aromes de l'amanida
Barreja bé l'amanida i serveix-la amb bagueta o pa integral.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: