Pastís de ceba amb pasta fullada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 paquet de pasta fullada
  • 150 grams, de formatge Emmental
  • 3 cullerades d'oli
  • 500 grams de ceba

Ingredients per al farcit de ceba:

  • 2 ous
  • 30 grams de farina
  • 250 ml de llet
  • 200 grams de crema
  • 1 polsim de sal i pebre.

8 racions

Elaboració

Folra una llauna de pastisset amb paper de forn.
Col·loca la pasta fullada a la llauna.
Punxa diverses vegades amb una forquilla.
Preescalfa el forn a 220 graus (calor superior i inferior).
Pela les cebes, talla a anelles fines i fregeix en una paella en una mica d'oli fins que es tornin vidrioses.
Ratlla el formatge.
Reparteix la meitat del formatge ratllat sobre la pasta fullada i reparteix els anells de ceba per sobre.
Bat en un bol, els ous, la farina, la llet, la sal, el pebre i la nata fins que quedi ben suau.
Afegeix la barreja sobre les cebes
Finalment, espolsa pel damunt del pastís de ceba, el formatge restant, i cuina al forn durant uns 30 minuts.

Notes

El millor moment per gaudi del pastís de ceba és quan el traiem del forn.
Si vols provar, una altra varietat, usa ous de guatlla en lloc d'ous de pollastre.
Si t'agrada una altra varietat, pots afegir cubs de cansalada com a un altre ingredient.
Aquest estil és similar al Basler Zibelewaie o Ziibelewaie, que es menja en època de carnaval.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2656 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran.
Les receptes esmentades són la nº {8218}, i la {7900}.
Espero que t'agradin.
Rep una abraçada.
Quim Lleonart.
Joan Corminas diu:
Amic Quim

Ja he mirat les dues receptes, crec que val la pena provar-les!
Gràcies per la teva informació.
Rep una forta abraçada. joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: