Amanida de salsitxa amb formatge-especialitat Suïssa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa → Zürich
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 salsitxes (Cervelat)
  • 1 cullerada de mostassa suau
  • 3 cullerades de vinagre de vi blanc
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de maionesa
  • 1 manat de cibulet picat ben fi
  • Sal i pebre al gust
  • 100 grams de Gruyere
  • 100 grams de Emmental
  • 2 tomàquets tallats a quarts
  • 6 cogombrets en vinagre picats fins
  • 1 ceba tendra picada o en cèrcols
  • 1 cabdell d'amanida
  • 2 ous durs tallats a quarts

4 racions

Elaboració

L'amanida de salsitxa amb formatge es prepara simplement amb un bon oli d'oliva i vinagre, també pot usar-se de gira-sol que és més neutre.
El millor és utilitzar un vinagre neutral com el vinagre de vi blanc, a 3 cullerades de vinagre s'afegeixen 4 cullerades d'oli per arribar a obtenir una tendència lleugerament àcida, diferent a l'adorn de l'amanida normal.
Aquesta barreja es condimenta amb una cullerada de mostassa, mahonesa, sal i pebre. A continuació, es pela la Cervelat i es talla en rodanxes, daus o tires i s'afegeixen juntament amb la resta d'ingredients al recipient amb el guarniment, barrejar bé i seguidament afegir els cèrcols de ceba i el formatge Gruyere i Emmental tallat en daus.
Reserva el preparat una mitja hora a temperatura ambient abans de servir, no a la nevera !!!.
Veureu que és un plat que sap a glòria i fa la boca aigua!.

Notes

Per a la preparació tradicional de l'amanida de salsitxa amb formatge, els suïssos fem servir la salsitxa Cervelat. En els nostres països veïns, s'usen altres embotits cuits, com la Lió, també embotits freds, pot ser utilitzada la salsitxa Regensburg o el xoriço d'Àustria. En espanya aquesta classe de salsitxa (cervelat) es troba fàcilment en els establiments Lydl o Aldi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: