Macarrons amb prunes

Ingredients

  • 500 grams de macarrons (plomes).
  • 200 grams de prunes panses desossades.
  • 25 grams de mantega.
  • ½ declitro d'oli d'oliva verge.
  • 1decilitro de vi blanc sec.
  • 1 cullerada de sucre.
  • Unes miques de nou moscada i de canyella.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola, posar a escalfar a foc moderat l'oli i la mantega.
Afegir les prunes tallades a tires i deixar sofregir durant uns instants.
A continuació abocar el vi, afegir el sucre, una mica de sal i unes miques de pebre, nou moscada i canyella.
Tapar i deixar coure durant uns minuts, a foc molt suau.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Remenar de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir immediatamen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: