Cabrit guisat amb carxofes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1.200 gr. de cabrit trossejat
  • 600 gr de carxofes
  • 4 grans d'all
  • 25 cl d'oli d'oliva
  • Sal i pebre verd en gra
  • 10 cl. de brandi (opcional)

4 racions

Elaboració

Daurar en oli el cabrit assaonat, flamejar amb el brandi i afegir els alls filetejats i el pebre verd en gra.
Ofegar durant uns minuts, empolvorar amb un mica de farina, donar unes voltes i mullar amb el brou d'au.
Coure durant 1 hora.
Netejar les carxofes i blanquejar-uns 5 minuts en aigua bullint, escórrer i afegir al guisat de cabrit 10 minuts abans d'acabar la cocció.
Si cal incorporar més brou, pot agregar aigua de la cocció de les carxofes.
Adornar el plat amb unas fullas de julivert enfarinadas i fregit en oli d'oliva.

Notes

Especialitat degustada al restaurant de Ainsa "Casa Anita", durant les vacances al pirineu

El cabrit és tan sols una mostra d'un dels productes carnis de qualitat que la ramaderia tradicional d'aquesta vall ens ofereix. La cria d'aquests animals es desenvolupa en una naturalesa excepcional d'alta muntanya, que passen la major part de l'any pasturant en llibertat. El resultat són uns productes de qualitat, sans i naturals, base d'una gastronomia tradicional, rica i variada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1659 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: