Fricandó mediterrani

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

  • 800 grs. de carn de vedella (espatlla o llom baix) tallada a trossos.
  • 1 tassa d'esmorzar plena de farina.
  • 1 tassa d'esmorzar plena d'oli.
  • 50 grs. de ceba picada.
  • 1 cullerada grossa plena de llard.
  • 2 alls picats.
  • 100 grs. de tomàquets pelats i picats en cru.
  • Un parell de fulles de llaure
  • 1 cullero ple d'aigua.

4 racions

Elaboració

Posarem sal a la carn, l'enfarinarem i la fregirem en una paella al foc.
A mida que es vagi fregint, la passarem a una cassola.
A la mateixa paella i en l'oli sobrant, hi fregirem la ceba, l'all, el llorer i el tomàquet, afegint-hi la mantega.
Hi posarem l'aigua i sal, incorporant-ho a la cassola de la carn tal com està, o bé passant-ho pel xinès.
Barrejar a aquesta salsa, uns pèsols frescos, congelats o de llauna y uns bolets secs (prèviament remullats).
Coure fins que la carn sigui cuita


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1204 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: