Patates a la alsaciana
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 patates,
- 2 cebes,
- 2 ous,
- 100 grams de farina,
- 1 grapat de julivert,
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Pelar, rentar i assecar les patates.
Ratllar amb el ratllador més fi.
Renta el julivert i pela les cebes, trincharlos conjuntament.
Batre els ous com per truites i afegir, la patata ratllada, el julivert amb la ceba i finalment la farina.
Assaonar.
Formar amb les mans mandonguilles, aplanarlas com si fossin hamburgueses i fregir en l'oli molt calent.
Retirar quan estiguin ben daurades i escórrer.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1039 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.