Flam de bolets
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Flam
						Recepta per forn
						Típica de:  Suïssa → Basilea
 Suïssa → Basilea
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 formes d'1 decilitre
- 150 grams de bolets (rossinyols) o qualsevol altra del teu gust
- 1 escalunya picada ben fina
- 1 cullerada de daus de bacó
- 1 cullerada de mantega
- 2 decilitres i mig de nata
- 1 ou
- 20 grams de cibulet picat fi
- 1 culleradeta de fulles de romaní picades ben fines
- Sal
- Pebre recent mòlt
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Netejar els bolets i salteu-los en la mantega, afegir la escalunya i els dauets de bacó, coure a foc molt suau durant uns 5 minuts, passat aquest temps, afegir el romaní i la nata i seguir cuinant.
Salpimentr al gust i deixar que es refredi.
Batre l'ou i afegir-lo a la preparacion quan estigui tèbia.
Triturar tot amb el turmix.
Afegi el cibulet i omplir les formes prèviament greixades amb mantega.
Col • locar al forn al bany maria a una temperatura de 150 graus durant 35 a 40 minuts
Servir sense els motlles.
														
 Etiquetes: 
						Interessant
 
						Etiquetes: 
						Interessant  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4076 visites.
 4076 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Postres i dolços
 Postres i dolços 60 min.
 60 min. Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns 
  
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Pasta
 Pasta
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram