Sopa de cua de bou
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de cua de bou
- 2 litres d'aigua
- Verduretes al gust
- 1 ceba
- Full de llorer
- Grans de pebre
- Farigola
- Api bord, api de muntanya o julivert bord
- Sal
- Una mica d'oli
- 1 raig de xerès sec
4 racions
Elaboració
Talla la ceba sense pelar, en dues meitats. Torra en una paella sense oli fins que tota la superfície tallada prengui un color marró fort
Salpebra els trossos de cua de bou i sofregeix en oli calent, fins que tinguin un bonic color daurat, per totes bandes.
Posa els trossos de cua de bou sofregits, en una cassola gran. Cobreix amb aigua, les espècies, la ceba i verdures i deixa coure a foc lent durant aproximadament 2,5 hores i de tant en tant elimina l'escuma de la superfície
Quan les peces de carn estiguin toves es retiren de la sopa separant la carn dels ossos, així com les verdures es tallan en trossos petits.
Passa la sopa per un colador i afegeix un rajolí de xerès sec
Posa la carn i les verdures al plat i afegeix el brou, escampa al plat amb una mica de cibulet.
La sopa es pot espessir amb una mica de farina o amb una mica de pasta i servir com un escudella
Notes
Una especialitat austríaca i per a mi la millor sopa de carn
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1873 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.