Filet de porc amb cloïsses al estil de Portugal

Ingredients

  • 1 kg de filet de porc
  • 4 cullerades de pebre vermell
  • 4 grans d'all picats
  • 1 o 2 fulles de llorer
  • 100 ml de vi blanc
  • 100 ml d'oli
  • 2 cullerades de mantega de porc
  • 500 gr de cloïsses
  • Sal
  • Pebre i
  • Coriandre

4 racions

Elaboració

El primer serà trossejar el filet en petites porcions per més tard adobar amb l'all, el llorer, el pebre, la sal i el pebre vermell. Barrejar bé tots els ingredients i regar-los amb vi blanc. Tapar i deixar en aquest adob d'un dia per l'altre.
Co.locar l'oli i la mantega en una paella amb una tapa. Posar al foc i quan l'oli i la mantega estiguin calents, afegir la carn i deixar que es dauri. Afegeix una mica de l'adob i deixar que es faci la carn fins que estigui tendra.
Ajuntar les cloïsses i tapar fins que s'obrin. Escampar coriandre picat i servir.

Notes

A Portugal aquest plat va sempre acompanyat de patates fregides, que poden anar barrejades amb la carn o a part.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1147 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Hola a tots

Les vacances han acabat i estic de nou entre vosaltres.

No cal dir, que us vaig estranyar, durant aquests dos mesos que he estat visitant Portugal, país molt interessant gastronòmicament

Una forta abraçada per tots

Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: