Puré de patates de colors

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1,2 kg de patates, pelades i tallades en cubs
  • 200 g de mantega
  • 3 dl de llet
  • 4 dl de crema
  • Sal, pebre, i nou moscada

Preparar per separat:

  • 3 cullerades de puré de pastanagues cuites,
  • 3 cullerades de Puré d'espinacs
  • 1 rovell d'ou i 1 sobre de safrà
  • 2 o 3 cullerades de suc de remolatxa
  • 3 cullerades de puré de bolets cuits

6 racions

Elaboració

Bull les patates en aigua amb sal, escorre i deixa sense suc.
Pasa les patates pel passevite, afegeix la mantega, la llet i la nata, assaona al gust. Barreja bé fins que estigui ben suau
Divideix el puré de patates en cinc porcions i cada porció la barreges amb una porció de purè de pastanagues, espinacs, rovell d'ou i el safrà, suc de remolatxa i bolets.
Amb una màniga pastissera o una cullera col • loca cada color en plats calents.
Aquest acompanyament es pot preparar només amb dos colors.
Les quantitats de pastanagues o espinacs es poden augmentar, depenent de la quantitat de patates.
Aquest plat es pot servir amb carn fregida, estofada o rostida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2340 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: