Canelons de Julivert i Mozzarella

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 750 grams de mozzarella tallada a daus molt petits
  • 1 remet abundant de julivert
  • 30 grams de mantega
  • 3 ous
  • 1/2 decilitre de llet
  • Molla de pa
  • Nou moscada
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb la mantega remena els ous, afegeix el julivert picat, i la molla de pa mullada amb la llet i escorreguda.
Assaona amb nou moscada, sal i pebre.
Retira del foc i deixa refredar.
Afegeix la mozzarella i barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb mousse d'escalivada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1209 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: