Plomes amb bròquil i Bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 125 g de mantega
- 500 g de bròquil
- 1 pebrot picant
- 500 g de xampinyons o Fongs del Temps
- 200 ml de nata
- 1 culleradeta de brou de pollastre, instantani
- Sal i pebre
- 1 culleradeta d'herbes aromàtiques per a la pasta
- 500 g de pasta (plomes)
- 7 cullerades de formatge parmesà, ratllat
4 racions
Elaboració
Talla els xampinyons a làmines, separa, els remets del bròquil, pela les tiges, talla al llarg en quatre tossos i pica a cuadrets petits.
Deixa fondre la mantega i ofega els bolets i el bròquil durant 10 minuts, assaona amb sal i pebre al teu gust, afegeix el pebrot picant picat, les herbes aromàtiques i el brou de pollastre, deixa que bulli a foc lent i cobert, durant uns 20 minuts.
Mentrestant, cou la pasta, una vegada cuita posa-la en una font de servir fonda, afegeix la salsa de verdures, escampa el formatge i barreja de nou.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2032 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.