Llesques de pa fetes al forn a l'estil de l’Appenzell

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 llesques gruixudes de pa
  • 2 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de mostassa
  • 4 llesques de formatge de l’Appenzell, cada una de 80 g
  • 4 meitats de pera cuites
  • 4 llesques de cansalada, de 30 g cadascuna

4 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 250 ° C.
Barreja l’oli i la mostassa fins que estigui ben cremosa, i estén sobre les llesques de pa.
Col·loca el formatge i les meitats de pera al damunt i finalment a sobre, els talls de cansalada
Col·loca les llesques de pa al forn escalfat a 250 graus i forneja fins que el formatge es fongui i la cansalada estigui cruixent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: