Cassola amb llonganissa esparracada i nyoquis
Ingredients
- 400 g de llonganissa fresca
- Una mica de greix
- 400 nyoquis o pasta que més t'agradi
- 1 gra d'all, picat
- 1 ceba, finament picada
- 500 g de diferents verdures fresques
- Herbes aromàtiques
- 2 cullerades de mantega
- Pebre acabat de moldre
- Sal
4 racions
Elaboració
Prem la llonganissa perquè surti el farcit i forma petites boles.
Després daura en una paella antiadherent amb una mica de greix.
Treu de la paella i mantén en un lloc calent.
Escalfa la mantega en una paella i salta la ceba, afegeix les verdures i l’all picat.
Fregeix uns instants la pasta amb el greix de les mandonguilles,
Agrega a la paella de les verdures, la pasta i les boles de llonganissa, regira i assaona amb sal, pebre i herbes aromàtiques.
Serveix de seguida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1110 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.