Truita de primavera amb formatge

Ingredients

  • 4 formes per forn individuals.
  • Mantega per greixar
  • 1 ceba a tires
  • Mantega per sofregir
  • 600 de barreja de verdures, per exemple, pastanagues, raves i col xinesa, tallat a rodanxes
  • 6 ous
  • ½ dl de llet
  • ½ dl de crema de llet
  • 100 g de formatge de muntanya a les herbes, formatge alpí, ratllat
  • Sal, pebre
  • D'1 a 2 culleradetes d’oli de nous
  • Flor de sal i pebre
  • Marduix i farigola per decorar

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba en la mantega, afegeix les verdures i enrosseix uns 5 minuts.
Distribueix totes les verdures en les formes individuals greixades.
Bat els ous, la crema i la llet, afegeix el formatge i els condiments i remena bé el conjunt.
Aboca sobre les verdures.
Preescalfa el forn a 180 graus, col·loca les formes al mig del forn i cuina durant un 15 a 20 minuts.
Retira les formes, ruixa amb unes gotes d’oli, assaona si és necessari i adorna, amb el marduix picat pel damunt.
Serveix amb petites patates bullides o una amanida mixta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1013 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: