Ous amb bròquil, cansalada i salsa de mostassa

Ingredients

  • 500 grams de bròquil
  • 50 grams de cansalada fumada
  • 20 grams de mantega
  • 2 cullerades rases de farina
  • 1 culleradeta de brou instantani de verdures
  • 200 ml de crema de llet
  • 2 cullerades de mostassa suau,
  • 4 ous
  • Sal, pebre, i sucre
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en ramells, renta i cuina uns 5 minuts en aigua bullent amb sal.
Escorre el bròquil a través d'un tamís i ten cura de recollir l'aigua en un cassó.
Talla la cansalada a daus, fregeix en la paella, sense grassa, i reserva.
En la mateixa paella posa la mantega i deixa que es fongui, a continuació, escampa-hi la farina, quan comenci a agafar color agrega l’aigua de cocció, el brou instantani i la crema, després afegeix la mostassa i assaona amb sal, el pebre i el sucre, cuina fins que espessí, afegeix el bròquil i la cansalada, bull de nou i mantén calent.
Mentrestant renta el julivert, asseca i pica.
Cuina els ous en aigua bullent durant uns 10 minuts, i refreda.
Escorre els ous i elimina la closca. Talla els ous a meitats.
Serveix en els plats, la salsa amb el bròquil i la cansalada, col·loca al damunt els mitjos ous pel damunt i espolsa el julivert picat per tota la superfície, pots acompanyar aquest plat amb patates bullides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2499 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: