Spaghetti a la salsa d`alfabrega

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti.
  • 2 decilitres de nata líquida.
  • 25 grams de mantega.
  • 1 ramet abundant d'alfàbrega fresca.
  • 1 gra d'all.
  • Sal.
  • Pebre.
  • Nou moscada,
  • I formatge parmesà ratllat.

4 racions

Elaboració

En un cassó fondre la mantega a foc suau.
Afegir la nata líquida, un pessic de sal, pebre i nou moscada.
Unir l'alfàbrega i l'all, picats prèviament en el morter.
Barrejar bé i retirar del foc abans que arrenqui el bull.
A part coure la pasta en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui al punt, (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir a taula amb formatge ratllat a part.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: