Capellini amb salsa de fonoll
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cullerades d'oli d'oliva,
- 2 gra d'all, en meitats,
- 2 bulb de fonoll mitjà,
- 3 pebrots verds mitjans,
- 2 tassa de brou de pollastre,
- 1/2 tassa de vi negre,
- 1 culleradeta de llavors de pebrot picant,
- 1 tassa de formatge parmesà,
- 1 tassa de formatge ricotta,
- 500 grams de capellini
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta 10 minuts en aigua bullint o fins que estiguin al dente.
Sofregeix les meitats d'all fins que estiguin daurats. Retira.
Sofregeix el fonoll en llesques amb els pebrots verds també en llesques. Quan estiguin daurats els fonolls, afegeix el brou de pollastre amb el vi i fes bullir.
Redueix la flama i cuina fins que el líquid es consumeixi a la meitat.
Agrega les llavors de pebrot picant (si no agrada el picant, es pot prescindir d'usar-lo o usar-lo en menys quantitat) i cuinar 5 minuts més.
Retirar del foc i agrega els formatges. Dona voltes fins que els formatges es fonguin, afegeix la pasta.
Servir de seguida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1290 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.