Pollastre a la nata
Ingredients
- 2 pits de pollastre
- 1/2 got de vi blanc
- 1 bric de 200 ml de nata liquida
- 1 pastilla d'avecrem d'all i julivert
- 150 grams o una llauna de xampinyons
- Oli pebre i sal
- .
- Quant a la pastilla d'avecrem, si no la tenim a casa, podem utilitzar algun condiment semblant o simplement una barreja d'all i julivert.
Elaboració
Comencem posant una paella al foc a temperatura mitja.
Mentre s'escalfa l'oli, tallem els pits en bastons d'uns 3 centímetres.
Quan l'oli estigui calent, hi afegim el pollastre i deixem cuinar 5-7 minuts o fins que el pollastre quedi daurat per tota la seva superfície.
Quan acabi el retirem i reservem.
Mentre es daura el pollastre, posem una cassola al foc a temperatura mitjana.
Afegim la nata juntament amb el vi blanc i coem 5 minuts.
Mentrestant obrim la llauna de xampinyons i traiem tot el brou possible.
Afegim a la salsa els xampinyons, la pastilla d'avecrem prèviament picada i el pollastre. Coem uns 10 minuts o fins que la salsa espesseixi.
Salpebrem, deixem reposar 4-5 minuts i servim adornat amb julivert.
Notes
Quant a la pastilla d'avecrem, si no la tenim a casa, podem utilitzar algun condiment semblant o simplement una barreja d'all i julivert.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
2305 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.