Conill amb olives
Ingredients
- 4 cuixes de conill
- 1 tomaquet gros
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 2 grans d`all
- 1 cano de canyella
- 1 fulla de llorer
- 1 presa de xocolata
- 75 grams d`olives sevillanes
- Vi ranci
- Sal y pebre
4 racions
Elaboració
Salpebreu el conill i enrossiu-lo a foc viu, reserveulo,
Enrossiu igualment la ceba, l’all, la fulla de llorer i la canyella.
Quan ho tingueu tot ben ros, torneu-hi a incorporar el conill, amb el tomàquet (pelat i sense llavors) i una copeta de vi ranci i, amb el foc baix, feu-ho coure uns trenta minuts.
Passada aquesta estona, hi tirareu la xocolata, la pastanaga i les olives.
Allargueu-ho amb una mica d’aigua,
Comproveu el punt de sal i al cap de mitja hora més ja ho podreu servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
941 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.