Cigrons guisats amb curri

Ingredients

  • Oli d'oliva,
  • 1 gra d'all,
  • 1 ceba,
  • 2 cebes tendres,
  • 1 culleradeta de curri,
  • 1 tassa de cigrons sense remull
  • Un grapat de mongetes verdes,
  • 1 nap,
  • 1 pebrot verd,
  • 1/2 porro,
  • Sal,
  • 2 tomàquets mitjans
  • I 1 o 2 pastanagues

4 racions

Elaboració

Posar en remull els cigrons la nit anterior.
Coure amb abundant aigua els cigrons amb un porro, nap, ceba, mongetes verdes i pastanagues.
Salar i deixar fer a foc baix fins que els cigrons estiguin tendres.
Reservar.
Piqueu en quadradets fins el tomàquet pelat, dos o tres cebes tendres i un pebrot verd.
Sofregir primer la ceba tendra i el pebrot i quan estiguin ofegats afegir el tomàquet i un all sencer sense pelar, que després retirem.
Afegir al sofregit una culleradeta de curri.
Remenar.
Quan els cigrons estiguin tous els afegim al sofregit amb una mica del seu brou i deixem coure altres 10 o 15 minuts.

Notes

Aquesta plat es pot acompanyar amb arròs blanc. El brou d'haver cuit els cigrons i verdures, que sobre, es pot utilitzar per fer una bona sopa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: