Canelons de conill

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 600 grams de carn de conill desossada
  • 1 endívia
  • 1 ceba
  • 2 ous durs
  • 5 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • 20 grams de mantega
  • Llorer en pols
  • Ginebre a pols
  • Farigola
  • Nou moscada
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega amb la mantega, la ceba i l'endívia tallada molt fina, afegeix el conill, els ous durs i el formatge
Condimenta amb sal i pebre, amb la farigola, el llorer i el ginebre en pols
Triture tot i omple els canelons
Cobreix els canelons amb salsa beixamel i gratina


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: