Truita de Tomàquet i Mozzarella

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 tomàquets petits ferms
  • 125 g de formatge mozzarella
  • ½ manat de julivert fresc
  • 5 ous
  • 75 g de crema
  • 30 g de mantega
  • Sal, i pebre negre

2 racions

Elaboració

Renta els tomàquets i talla en dues meitats, de cada meitat fes 2 trossos.
Escorre la mozzarella i talla a rodanxes d'1 cm de gruix.
Renta el julivert, arrenca les fulles dels troncs i pica les ben fines.
Bat els ous i la crema, amb la batedora de mà, afegeix el julivert i assaona amb la sal i el pebre.
Fon la mantega en una paella gran, aboca la barreja d'ou, i cou per un moment.
Agita la paella, posa els tomàquets i la mozzarella al damunt de la truita, tapa i cou uns 3 minuts amb calor suau


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Josep rosell i figueras diu:
Bon dia,
Amb pots dir quina crema i possas

Una abraçada desde Brasil

Molt agrait
Joan Corminas diu:
Amic Josep:
La crema, en català es tracta de la nata per muntar, en aquesta recepta es bat la nata líquida juntament amb els ous.
Espero que amb aquesta nota t'hagi aclarit el teu dubte.
Amb una forta abraçada joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: