Tires de Carn de Porc amb salsa de Nata, Bolets i Fideus
Ingredients
- 500 g d'escalopes de porc
- 200 g de bolets del tems, secs o xampinyons
- 250 g de ceba
- 250 g de fideus
- Sal
- 3 cullerades d'oli
- Pebre blanc
- 1 cullerada de farina
- 200 g de crema batuda
- 125 ml de vi, blanc, sec
- 1/2 culleradeta de marduix, sec
- 1/2 manat de julivert
- 1 cullerada de mantega
- 1 tomàquet
4 racions
Elaboració
Renta la carn, asseca i talla les escalopes en tires.
Renta els bolets i talla per la meitat o a quarts, segons la mida.
Pela les cebes i talla en trossos.
Cou els fideus en aigua bullent amb sal, a foc lent, durant uns 8-10 minuts, escorre i reserva.
Escalfa l'oli en una paella gran.
Salta els bolets, retira i reserva.
Fregeix les tires de carn en unes quantes vegades a fi que no perdin el suc, assaona amb sal i pebre, agrega la ceba i salteja la barreja, escampa-hi farina i fregeix breument, afegeix el vi i la crema i porta a ebullició, afegeix els bolets reservats i el marduix i cuina a foc lent durant uns 5 minuts. Renta el julivert i pica finament.
Fon la mantega en una paella, afegeix els fideus i el julivert i salta breument.
Renta i pica finament el tomàquet.
Col•loca les tires de carn amb els bolets en una plata de servir i escampa els daus de tomàquet pel damunt
Serveix els fideus amb la carn amb bolets acompanyats amb un vi rosat ben fresc
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1163 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.