Tires de Carn de Porc amb salsa de Nata, Bolets i Fideus

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

  • 500 g d'escalopes de porc
  • 200 g de bolets del tems, secs o xampinyons
  • 250 g de ceba
  • 250 g de fideus
  • Sal
  • 3 cullerades d'oli
  • Pebre blanc
  • 1 cullerada de farina
  • 200 g de crema batuda
  • 125 ml de vi, blanc, sec
  • 1/2 culleradeta de marduix, sec
  • 1/2 manat de julivert
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 tomàquet

4 racions

Elaboració

Renta la carn, asseca i talla les escalopes en tires.
Renta els bolets i talla per la meitat o a quarts, segons la mida.
Pela les cebes i talla en trossos.
Cou els fideus en aigua bullent amb sal, a foc lent, durant uns 8-10 minuts, escorre i reserva.
Escalfa l'oli en una paella gran.
Salta els bolets, retira i reserva.
Fregeix les tires de carn en unes quantes vegades a fi que no perdin el suc, assaona amb sal i pebre, agrega la ceba i salteja la barreja, escampa-hi farina i fregeix breument, afegeix el vi i la crema i porta a ebullició, afegeix els bolets reservats i el marduix i cuina a foc lent durant uns 5 minuts. Renta el julivert i pica finament.
Fon la mantega en una paella, afegeix els fideus i el julivert i salta breument.
Renta i pica finament el tomàquet.
Col•loca les tires de carn amb els bolets en una plata de servir i escampa els daus de tomàquet pel damunt
Serveix els fideus amb la carn amb bolets acompanyats amb un vi rosat ben fresc


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1163 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Un anònim em demana que revisi aquesta recepta, ja que en "Calamarcets" li falta un accent .........., la qüestió és que en aquesta recepta no intervé cap calamar ......., ia més calamar no porta cap accent.
Amb una forta abraçada per a tothom. Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: