Gratin d‘Api amb Carn
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de patates farinoses
- 1 branca o 2 d'api
- 400 g de carn tallada a rodanxes
- 1 cullerada de mantega
- Sal i pebre
- 2 ous
- 1 brik de crema de llet (1,8 dl)
- 180 g de formatge Gruyère ratllat
- Nou moscada, al gust
4 racions
Elaboració
Cuina les patates amb la pell, en aigua amb sal durant uns 20 minuts o fins que estiguin tendres.
Deixa refredar una mica, pela i talla a rodanxes.
Talla les tiges d'api a uns 8 cm de llarg.
Daura la carn amb la mantega, a foc fort durant uns 5 minuts.
Assaona amb sal i pebre i barreja amb l'api.
En una font de forn greixada col•loca la barreja amb les rodanxes de patata.
Bat dels ous, el formatge i la crema.
Assaona el batut amb sal, pebre i nou moscada i aboca sobre la barreja de la safata.
Gratina en el forn prees calfat a 200 graus durant uns 25 minuts i serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1148 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.