Gelat amb Alvocat i Xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 4 cullerades de suc de llima
  • 100 g de sucre glaç
  • 100 g de crema doble
  • 100 g de iogurt grec natural
  • 50 g d'encenalls de xocolata

4 racions

Utensilis

Màquina de fer gelats

Elaboració

Talla els alvocats en dues parts, retira el pinyol i amb l’agut d'una cullera, treu la polpa de cada meitat, posa en un bol, ruixa amb el suc de llima, i afegeix el sucre, la crema doble i el iogurt.
Fes un puré amb una batedora de mà. Omple la barreja en una màquina de fer gelats i deixa que es congeli la barreja. També la massa es pot congelar en un recipient apropiat d'1 a 2 hores en un congelador normal.
Remena cada 30 minuts amb un batedor. Barreja bé els xips de xocolata en el gal·lat. Deixa el gelat al congelador per què s’endureixi.
Col·loca el gelat en copes o amb gots de postres i escampa per sobre, encenalls de xocolata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1453 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: