Xampinyons al forn farcits amb formatge i verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 8 xampinyons (grans)
  • 200 g de formatge (fumat)
  • 50 g de pa blanc, finament esmicolat
  • 4 cebes de primavera (petites)
  • 1 tija d’api (en daus)
  • 2 cullerades d'estragó finament picat
  • 1 ou gran
  • Una mica de pebre

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Greixa una safata per coure al forn
Neteja els xampinyons amb un pinzell i talla les tiges.
Col·loca a la safata greixada amb el barret cap avall.
Talla el formatge en cubs i barreja amb el pa ratllat.
Neteja les cebes, esbandeix i talla a daus petits, fes el mateix amb la tija d’api i l’estragó.
Afegeix a la barreja de formatge, les cebes, l’api i l’estragó.
Bat l’ou i afegeix a la barreja anterior, assaona amb pebre.
Omple els xampinyons amb el farciment de formatge i verdures i enforna durant uns 20 minuts o fins que tinguin un bonic color daurat.
Serveix aquest plat acompanyat de quarts de patates rostides al romaní i una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3007 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: