Amanida de carabassa tèbia, amb formatge Tome

Ingredients

  • 800 grams de carabassa, preparada
  • ½ manat de farigola
  • 5 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 4 formatges Tome, petits (a 100 grams)
  • 3 cullerades de vinagre a les herbes
  • 2 cullerades de mel líquida
  • 50 g de ruca

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 180 graus.
Talla la carabassa a falques fines.
Col·loca els talls de carabassa en una safata folrada amb paper d'enfornar.
Arrenca les fulles de farigola de les branques.
Escampa la meitat de l'oli i la meitat de les fulles de farigola sobre les falques de carabassa.
Assaona amb sal i pebre.
Col·loca la safata al centre del forn i cou durant uns 20 minuts.
Posa els formatges sobre les falques de carabassa i cou durant uns 5 minuts més.
Mentrestant, fes una emulsió amb la resta d'oli, el vinagre i la mel.
Assaona amb sal i pebre.
Retira la safata del forn i deixa refredar aproximadament durant 5 minuts.
Ruixar amb la vinagreta de mel.
Abans de servir, escampa pel damunt de la carabassa amb formatge, la ruca i la resta de farigola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: