Merengues amb amanida de maduixes

Ingredients

Coulis de maduixes (Suc concentrat):

  • 250 grams de maduixes
  • 1 a 2 cullerades de melmelada de maduixa
  • 1 cullerada de sucre.

Amanida de maduixes:

  • 500 grams de maduixes, en meitats o quarts
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de Kirsch
  • Pebre.

Crema:

  • 2 dl de crema
  • 180 grams de crema fresca
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 2 a 3 cullerades de sucre
  • 4 a 8 merengues
  • Bàlsam de llimona per decorar.

4 racions

Elaboració

Coulis (Suc concentrat):

Fes un puré amb les maduixes, la melmelada i el sucre.

Amanida de maduixes:

Barreja tots els ingredients, i deixa reposar breument.

Crema:

Bat la crema, la crema agra, el sucre de vainilla i el sucre a punt de neu.
Distribueix el coulis de maduixes en els plats per postre.
Reparteix pel damunt l'amanida de maduixes.
Col·loca la crema i els merengues al costat i decora amb el bàlsam de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: