Postres de poma amb mascarpone

Ingredients

  • 1 kg i ½ de pomes
  • 2 beines de canyella
  • La pell d'1 llimona sense tractar
  • 5 cullerades de suc de llimona
  • 1 beina de vainilla
  • 100 grams de sucre
  • 250 grams de mascarpone
  • 150 grams de iogurt de vainilla
  • 40 grams de galetes (amaretini).

4 racions

Elaboració

Pela les pomes, talla quarts elimina les llavors i el cor i talla en trossos.
Bull, a foc mitja durant uns 10 minuts o fins que estigui cuit, i amb la cassola tapada, les pomes tallades a trossos, junt amb la canyella, la pela de llimona, 4 cullerades de suc de llimona, 4 cullerades d'aigua, les beines de vainilla i 60 grams de sucre.
Reserva alguns trossos de poma a un costat, i passa la resta a través d'un escorredor o per un tamís gruixut.
Agrega els trossos reservats, barreja, i assaona amb sucre si és necessari i deixa refredar.
Barreja el mascarpone, el iogurt, 1 cullerada de suc de llimona, amb 20 grams de sucre.
Aixafa els amaretini amb un cassó, que quedin més aviat una mica grossos.
Prepara els gots per postra, posant una capa de puré de poma, i una de crema, repeteix amb més capes al teu gust.
Espolsa pel damunt amb una mica de canyella en pols, i reserva a la nevera fins al moment de servir.
Al moment de servir, reparteix les galetes amaretini pel damunt.
El puré de poma sobrant es conserva en un taper tancat hermèticament, 1 setmana a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2477 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: