Copa de crema d'albercoc amb crema àcida
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cullerades d'aigua
- 1 cullerada de sucre
- 4 cullerades de destil·lat d'albercoc o licor
- 500 grams d'albercocs, sense pinyol i tallats a
- 2 cullerades de sucre
- 2 cullerades d'aigua
- 2 cullerades de suc de llimona
- 500 grams de crema, àcida
- 4 cullerades de sucre en pols
- 100 grams de galetes amarettini, esmicolades
4 racions
Elaboració
Remena l'aigua, el sucre i el licor d'albercoc fins que el sucre s'hagi dissolt i reserva.
Cuina a foc mitjà durant uns 15 minuts, els albercocs, el sucre, l'aigua i el suc de llimona i reserva.
Barreja bé, la crema àcida amb el sucre glaç.
Omple la meitat de les galetes amarettini en 4 copes, i ruixa amb l'aigua de licor.
Agrega la meitat de la crema d'albercoc, reservada i al damunt afegeix la meitat de la crema àcida.
Repeteix una altra vegada.
Reserva a la nevera durant 2 a 3 hores.
Decora amb la segona meitat de l'amarettini esmicolat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.