Copa de crema d'albercoc amb crema àcida

Ingredients

  • 4 cullerades d'aigua
  • 1 cullerada de sucre
  • 4 cullerades de destil·lat d'albercoc o licor
  • 500 grams d'albercocs, sense pinyol i tallats a
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 cullerades d'aigua
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 500 grams de crema, àcida
  • 4 cullerades de sucre en pols
  • 100 grams de galetes amarettini, esmicolades

4 racions

Elaboració

Remena l'aigua, el sucre i el licor d'albercoc fins que el sucre s'hagi dissolt i reserva.
Cuina a foc mitjà durant uns 15 minuts, els albercocs, el sucre, l'aigua i el suc de llimona i reserva.
Barreja bé, la crema àcida amb el sucre glaç.
Omple la meitat de les galetes amarettini en 4 copes, i ruixa amb l'aigua de licor.
Agrega la meitat de la crema d'albercoc, reservada i al damunt afegeix la meitat de la crema àcida.
Repeteix una altra vegada.
Reserva a la nevera durant 2 a 3 hores.
Decora amb la segona meitat de l'amarettini esmicolat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: