Carbassons al forn
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 carbassons tots iguals.
- 3 fetges de gallina.
- 20 grs. de mantega.
- 30 grs. de formatge ratllat.
- 25 grs. de llar.
- 1 ceba mitjana.
- 1 cullerada grossa plena de pa ratllat.
- Aigua.
- Sal.
- Una mica de canyella en pols.
- 2 rovells d'ou durs.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Partirem pel mig de llarg a llarg i amb la seva pell els carbassons i els posarem a la cassola amb aigua bullent i sal. 
Un cop cuits i freds els buidarem amb compte de no trencar-los i guardarem la polpa. 
Fregirem a la paella amb llard, la ceba pelada i trinxada. 
Quan rossegi hi afegirem els fetges de gallina i, acabats de fer, ho aixafarem tot i hi afegirem la polpa que haviem guardat dels carbassons, el pa ratllat, sal, canyella i els dos rovells d'ou dur. 
Amb tot plegat farem una pasta que utilitzarem per farcir els carbassons. 
Un cop col•locats en una plàtera els recobrirem amb el formatge i amb trossets de mantega i els ficarem al forn fins que estiguin daurats
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5384 visites.
 5384 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 15 min.
 15 min. Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram