Conill al curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 conill trossejat
  • Curri en pols
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge
  • 150 g de Prunes seques sense pinyol
  • 500 g de escalunyes
  • 1 copa de brandi
  • 1 copa d'aigua
  • 1 tomàquet madur
  • 6 cebetes petites
  • Un grapat d'avellanes
  • Un grapat d'orellanes
  • Farigola

4 racions

Elaboració

Per començar, salpebrem els trossos de conill i ho passem per un plat amb curri en pols.
A l'olla exprés amb oli, daurem el conill.
Incorporem les escalunyes en quarts i les cebetes amb las prunes sense pinyol, las orellanes i les avellanes.
Afegim també 1 tomàquet sense pell ni Llavors picat en quadradets.
Mullem amb 1 copeta de brandi i una d'aigua.
Tanquem l'olla i ho deixem coure a foc mitjà Durant 15 minuts.
Obrim l'olla i ho deixem coure a foc suau Durant 15 minuts més.
Servim i decorem amb farigola.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1921 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: