Pesols a la Francesa

Ingredients

  • Pèsols,
  • Botifarra negra,
  • Un ramet de menta,
  • Ceba,
  • Mantega,
  • Cansalada fumada (bacó) tallada a tires,
  • Brou d’au,
  • Sal i pebre.

Elaboració

Fonem a la cassola una nou de mantega sense que es cremi.
Hi afegim la cansalada tallada a tires, l’enrossim, hi posem la ceba tallada a dauets i deixem que s’hi ofegui.
Hi afegim el ramet de menta, els pèsols i el brou d’au, la quantitat justa perquè quedin ofegats.
Quan gairebé estiguin cuits, incorporem els talls de botifarra negra, deixant que es desfaci una mica.

Notes

En comptes de pèsols frescos es poden utilitzar pèsols congelats


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4616 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: