Amanida de pasta de petxines amb alfàbrega

Ingredients

  • 400 grams de pasta (petxines)
  • 3 grans d'all
  • 250 g de tomàquets Xerri, groc
  • 250 g de tomàquets Xerri vermells
  • 1 grapat d'olives, negres
  • 1/2 cogombre fresc
  • 4 cullerades de vinagre de vi blanc
  • 7 cullerades d'oli d'oliva
  • Cebollí -- (cibulet)
  • Alfàbrega
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en aigua amb sal fins que estiguin al dente amb L'All, i finalment refreda amb aigua i escorre.
Mantén l'all per al seu ús posterior.
Talla a trossets petits els tomàquets, les olives, el cogombre, la ceba tendra o cibulet i l'alfàbrega i barreja amb la pasta.
Aixafa o premsa l'all i barreja amb el vinagre, l'oli, la sal i el pebre i barreja tot ben be. Reparteix la salsa preparada pel damunt de la pasta que hem col•locat en un bol de servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: