Peix a la Stroganoff
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mantega clarificada per fregir
- 500 g de rosada en Filets, tallats en cubs d'uns 2 centímetres
- Una mica de farina per empolvorar
- 1 culleradeta de sal
- 1 cullerada de mantega
- 1 ceba en tires fines
- 1 pebrot vermell, tallat en tires de 7 millímetres
- 150 g de xampinyons, tallats a làmines d'uns 5 mm
- 2 culleradetes de pebre vermell picant
- 2 dl de brou de peix
- 1 dl de vi blanc sec
- 1,8 dl de crema fraîche
- 2 cullerades de mostassa
- 3 cogombrets de mida mitjana, tallats a la meitat al llarg, i en tires fines
- Sal, segons sigui necessari
4 racions
Elaboració
Escalfa el forn a 60 graus, i prees calfa els plats i la safata.
Calenta la mantega en una paella antiadherent, afegeix porcions de peix tallat a cubs i escampa-hi farina, fregeix al voltant de 2 minuts, retira, mantén calent i reserva.
Redueixi el foc, i elimina el greix restant amb paper de cuina.
Calenta la mantega en la mateixa paella.
Salteja la ceba i el pebrot, quan estigui tou, afegeix els xampinyons, i sofregeix uns 3 minuts més. Agrega el pebre vermell, i barreja bé.
Aboca el vi i el brou, deixa bullir fins que el líquid redueixi a la meitat.
Redueixi el foc, agrega la crema i la mostassa i barreja bé.
Afegeix el peix, i els cogombrets, i deixa només que s’escalfin (no coure més), assaona al gust.
Un cop tot cuit, deixa reposar uns minuts i serveix amb pasta o arròs
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
957 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.