Espaguetis amb tonyina

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • 2 rovells d'ou
  • 1 gra d'all (premsat)
  • 3 cullerades de formatge parmesà
  • 1 manat de julivert
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 250 ml de crema batuda
  • 500 grams d'espaguetis
  • 1 llauna de tonyina en oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en aigua salada fins que estiguin al dente.
En una cassola, fon una cullerada de mantega, afegeix l'all, la tonyina, el julivert i salta suaument.
Barreja a la paella de la tonyina, la nata batuda, els ous, 1 cullerada de mantega, el formatge parmesà, la sal i el pebre.
Cola els espaguetis, col·loca en un recipient preescalfat, aboca la salsa pel damunt, i barreja bé el conjunt.
Serveix de seguida, abans que es refredin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Bona aquesta Joan, però a la foto són tallarines i no espaguetis! :D
Ja m'imagino que es pot fer la recepta amb qualsevol tipus de pasta.
Ben parida la recepta, no em quadra gaire la tonyina a la pasta però amb aquesta salseta la provaré.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: