Coca amb carn picada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 1 paquet de pasta de full
- 4 ous
- 500 g de carn picada
- 100 g de formatge suau (Edam)
- 1 ceba
- 5 g de pasta de tomàquet (o 4-5 cullerades de salsa de tomàquet)
- 4 cullerades de pa ratllat
- Algunes verdures (pebrots i blat de moro / / cogombres agre, ets)
4 racions
Elaboració
Estira la massa de pasta de full en una safata de forn (empolvorada amb farina).
Barreja 2 ous i el tomàquet amb una forquilla i reparteix sobre la pasta fullada.
Barreja els ous restants amb la ceba picada, el pa ratllat i la carn picada.
Assaona amb una culleradeta de pebre i sal, barreja be i reparteix per la superfície de la pasta fullada (es pot pressionar tranquil•lament).
Si t’agrada, pots afegir alguna verdura del teu gust
Col•loca la safata al forn i cou durant 20 minuts a 200 graus, retira del forn i a continuació afegeix el formatge a rodanxes o molgut pel damunt i col•loca de nou uns 10 minuts més al forn.
El formatge ha d'estar líquid i formar bombolles, però sense que es dauri.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2186 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.