Llibrets de Bacallà

Ingredients

  • 400 g de filets de bacallà congelat
  • 150 g Philadelphia.
  • 100 g de pernil fumat o bacó
  • 100 g de farina
  • 3 ous
  • 250 g de flocs de blat de moro, aixafats.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fes un petit tall amb un ganivet a la part frontal dels filets, gira el ganivet amb cura perquè no es faci cap forat.
Barreja els daus de pernil fumat amb el formatge Filadèlfia, i aboca en una màniga pastissera. Farceix acuradament els Filets de bacallà.
Passa els filets per la farina, seguidament per l’ou, i finalment pels flocs de blat de moro triturats.
Fregeix en la mantega fins que tinguin un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1572 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: