Cuixa de Porc Senglar cuinada a baixa temperatura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 cuixa de porc senglar
  • 400 ml de salsa de senglar
  • 200 ml de salsa de tomàquet (fet a casa o de llauna)
  • 250 ml de vi negre.
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 2 grans d'all
  • 8 baies de ginebre,
  • 8 baies de pebre de Jamaica
  • 2 fulles de llorer
  • 15 grans de pebre
  • sal, pebre, pebre vermell i Farigola
  • 1 branca d'api
  • Oli per fregir
  • espasant fosc per lliga la salsa (pots usar farina torrada ben fosqueta)

10 racions

Elaboració

Neteja tota la verdura, però deixalla sencera
Escalfa el forn a 100 ° C.
Escalfa oli en una cassola de ferro fos, i fregeix per tots els costats la cuixa de senglar
Agrega les verdures i les espècies i cuina una mica.
Afegeix, l’extracta de tomàquet i aboca la meitat del vi, deixa bullir tot junt fins que el vi quedi completament evaporat.
Mentrestant, assaona abundantment la cuixa amb sal, pebre i pebre vermell acabat de moldre.
Afegeix la resta del líquid i tapa.
Col•loca la cassola coberta, al forn, cuina per 5 a 7 hores a 120 graus, segons la mida de la cuixa de senglar. Encara que passi més de tems, no perjudica en absolut.
Passa la salsa per un colador, deixa coure i es pot espessir amb una mica de farina ben torradeta, si és necessari.
També li va molt bé, si agregues algunes prunes al guisat.
Aquest rostit es pot servir a talls freds, per exemple amb una salsa de mostassa de figues.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4164 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: