Melmelada de carabassó i coco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g carabassons (pes net)
  • 400 g de pinya fresca (pes net)
  • 1 Beina de vainilla
  • 1 llimona (bio)
  • ½ culleradeta de grans de pebre, rosa
  • 4 dl de llet de coco
  • 1 culleradeta de coco mòlt
  • 500 g de sucre gelatinitzant

6 racions

Elaboració

Renta el carabassó, un cop net ratlla amb un ratllador fi.
Talla la polpa de la pinya a cuadrets petits.
Talla la vainilla per la meitat longitudinalment, i raspa la polpa.
Esbandeix la llimona amb aigua bullent, asseca i ratlla la pell ben fina, esprem el suc i reserva.
Aixafa els grans de pebre rosa.
Posa el carabassó, la pinya, la polpa de la vainilla, la beina de vainilla, el suc i la pell ratllada de llimona, la llet de coco, el coco mòlt i els grans de pebre rosa, en un cassó gran.
Afegeix la barreja de sucre gelatinitzant i porta a ebullició.
Cuina 4 minuts, remenant ocasionalment i controla el punt d'espès.
Treu la beina de vainilla i omple el pots de vidre, amb la melmelada, prèviament esbandits amb aigua bullent, tapa immediatament els pots amb les tapes de rosca, col·loca de cap per ball, al damunt d'una tovallola de cuina durant 5 minuts i deixa refredar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1703 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: