Escalopes de porc a la caçadora
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 escalopes de porc
- 500 grams de bolets, frescos o en conserva
- 200 grams de nata fresca
- 100 grams de crema fresca
- 1 ceba
- 1 paquet de salsa en pols (a la caçadora)
- Mantega
4 racions
Elaboració
Renta les escalopes de porc amb aigua corrent i asseca.
A continuació, posa en una font per forn i assaona amb sal i pebre.
Pela la ceba i talla a daus petits.
Neteja els xampinyons amb paper de cuina i talla a quarts.
Fon una mica de mantega en una paella i confita la ceba fins que estigui tova.
Afegeix els bolets.
Barreja el paquet de salsa amb la crema i agrega a la paella de bolets i cou breument, afegeix la crema agra i aboca la salsa sobre les escalopes.
Cuina el conjunt en el forn preescalfat a 200 graus durant aproximadament 1 hora.
Pots servir aquest plat amb unes tallarines, espaguetis o arros.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.