Sardines gratinades

Ingredients

  • 600 gr de sardines fresques netes sense espines
  • 2 llesques de pa
  • 2 grans d’all
  • 3 brots de julivert
  • 40 gr d’ametlles crues
  • 12 tomàquets 'pera' mini
  • 1 gotet de vi blanc
  • 4 cullerades d’oli
  • pebre
  • sal

4 racions

Elaboració

Renta les sardines i elimina’n les escates, eixuga-les amb paper de cuina i col•loca-les sobre una plata de forn untada amb oli i empolvorada amb sal.
Fica a la picadora les ametlles, l’all pelat, les fulles del julivert, el pa i una mica de sal i tritura-ho.
Ruixa les sardines amb el vi, cobreix-les amb la picada i dues cullerades d’oli. Introdueix-les al forn preescalfat a 200º i cou-les 12 minuts.
Salta ràpidament els tomàquets amb una cullerada d’oli durant tres minuts i salpebra’ls.
Serveix les sardines amb tomàquets.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1136 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: