Botifarra amb bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 botifarres.
  • 500 grs. de bolets frescos.
  • 2 alls.
  • Julivert fresc.
  • Molla de pa del dia (de 2 llesques de pa més o menys).
  • 150 grs. de llard.
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Sofregirem en una part del llard, a la paella o a la cassola, les botifarres.
Un cop sofregides les posarem en un plat, tirarem el llard restant a la paella o cassola on fregirem els bolets que ja tindrem nets i tallats a trossos.
Hi tirarem sal i els alls pelats i trinxats, així com el julivert trinxat i la molla de pa esgrunada amb els dits.
Juntarem les botifarres amb els bolets i ho posarem tot plegat al forn només uns 5/10 minuts.
Servirem aquest plat ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3582 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: