Salsa de Bolets Mixtes
												Categoria: 
						
						 Salses
 
						Salses
						
						
						
						
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						Dieta: 						vegetariana
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 40 g de mantega
- 1 ceba petita
- 500 g de bolets, barrejats
- ¾ de litre de brou
- Julivert
- Vinagre
- Sal i pebre
- 1 rovell d'ou
- 2 decilitres de crema agra
- Mitja culleradeta de comí
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Daura la ceba, finament picada, en la mantega fins que estigui lleugerament rosseta.
Neteja i talla, els bolets a làmines i afegeix-los al sofregit de seva, agrega el brou
Afegeix el comí, el julivert i vinagre al gust, cuina de 10 a 15 minuts, a continuació assaona amb sal i pebre, retira del foc i barreja el rovell d'ou,  i al final refina amb la crema agra.
														
 Etiquetes: 
						Bolets
 
						Etiquetes: 
						Bolets  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3535 visites.
 3535 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Altres
 Altres 60 min.
 60 min. Salsa
 Salsa Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram